17. toukokuun 2022

Kestävän kasvun yrityspalveluseteli 2022 lahtelaisille yrityksille 

Lahden kaupunki myönsi Kestävän kasvun yrityspalveluseteleitä lahtelaisille yrityksille keväällä 2022. Palveluseteleillä tuetaan pien- ja mikroyritysten ympäristöasioiden kehittämiseen ja ympäristöasioiden viestimiseen tarkoitettujen palveluiden ostamista. Palveluseteleiden avulla aktivoidaan yrityksiä kehittämään omaa toimintaansa entistä kestavämmäksi sekä edistetään alueellisten yrityspalvelumarkkinoiden kehitystä.

Think Further on mukana palveluntarjoajissa, joiden tarjoamiin palveluihin myönnettyä yrityspalveluseteliä voi hyödyntää. Olemme luoneet kolme erilaista palvelupakettia, joiden avulla yrityksesi voi kehittää toimintaansa ja tuotteitaan entistä enemmän kestävän kehityksen mukaisiksi. Think Furtherin palveluita voit hyödyntää myös yrityksille myönnetyllä Myynnin ja markkinoinnin yrityspalvelusetelillä.

Mikäli yrityksellesi on myönnetty Myynnin ja markkinoinnin yrityspalveluseteli, suosittelemme tutustumaan myös Oakhillin ja Tammi Digitalin palvelutarjontaan.

Think Further palveluntarjoajana – vastuullisuudesta kilpailuetua

Autamme yrityksiä tunnistamaan, millaisia vastuullisuusodotuksia heihin kohdistuu heidän sidosryhmiltään ja miten he voivat vastata tähän odotukseen paremmin – kestävämmällä strategialla, kestävillä tuotteilla ja palveluilla.

Rakennamme asiakkaillemme esimerkiksi kestävät strategiat ja yrityksen tavoitteita palvelevat vastuullisuusohjelmat. Tarjoamme myös vastuullisuusjohtamista ostopalveluna, mikäli yrityksesi omat resurssit tai osaaminen eivät riitä vastuullisuuden kehittämiseen.

Yritykset, jotka onnistuvat kytkemään oman strategian sekä tuottamansa tuotteet ja palvelut kestävän kehityksen vaatimaan murrokseen, menestyvät. Me varmistamme, että yrityksen onnistuvat tässä.

Think Further – palvelupaketit

Tiedä yrityksesi sidosryhmien ja markkinan odotukset, jotta viestit vaikuttavammin:
Palvelupaketti sisältää 2x työpaja, 10hlön haastattelut sidosryhmien edustajilta, yhteenveto ja johtopäätökset, suunnitelma vastuullisuustyöstä

Tunnista toiminnan vaikutukset ja painopisteet, jotta osaat kertoa todenmukaisesti yrityksesi vastuullisuudesta:
Palvelupaketti sisältää 2x työpaja, 2x yhteenveto arvoketjun keskeisimmistä painopisteistä, yhteenveto ja suunnitelma yrityksen vastuullisuustyöstä

Luo suunnitelma, jolla toteutat puhuttelevaa vastuullisuusviestintää yrityksesi sidosryhmille:
Palvelupaketti sisältää 2x työpaja, 2x yhteenveto arvoketjun keskeisimmistä painopisteistä, yhteenveto ja suunnitelma yrityksen vastuullisuustyöstä

Mikäli innostuit tarjoamistamme palveluista ja haluat hyödyntää saamasi yrityspalvelusetelin, ota yhteyttä Ladeciin saamiesi ohjeiden mukaan.

Tarjoamme vastaavanlaisia palvelupaketteja kaikille yrityksille. Mikäli kiinnostuit, niin ota yhteyttä ja kysy lisää!

Joona Kallinen

Think Further Oy:n perustajaosakas ja toimitusjohtaja

Kirjoittaja on toiminut 2000-luvun alusta lähtien markkinoinnin, liiketoimintamuotoilun ja -johtamisen tehtävissä. Hän uskoo, että menestyvä yritys tuntee asiakkaansa ja muotoilee tuotteensa, palvelunsa ja toimintansa tämän ymmärryksen varaan. Niin, että kaikki arvoketjun toimijat menestyvät.